29 / 03 / 2024

Memduh Türkoğlu: Ev almak için doğru zaman!

Memduh Türkoğlu: Ev almak için doğru zaman!

Konutta kredi kullanım oranının artması va faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesiyle, emlak sektörü canlandı. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bu gelişmelere dikkat çekerek, “Ev almanın şu an tam zamanı” dedi.




15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ve terör olaylarının her sektörü olduğu gibi emlak sektörünü de etkilediğini vurgulayan sektör temsilcileri, yaşanan sıkıntıların geride kaldığını belirtti. Devletin uyguladığı doğru politikaların emlak sektörünün çok büyük yara almamasına neden olduğunu kaydeden Benevre Beytepe Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Son günlerde bankaların faiz oranlarını yüzde 1’in altına düşürdüğüne dair yaptığı açıklamalar konut sektörüne ivme kazandırıyor. Ekonomi alanında yapılan doğru düzenlemeler hem kullanıcıları hem yatırımcıları hem de projeleri heyecanlandırmış ve gelecek vaad eden sonuçlar alınmasını kolaylaştırmıştır. Bu güzel gelişmelerin ışığında, Ekim ayının da konut almak için uygun bir zaman dilimi olduğunu vurgulamak isterim” dedi.




Ekim tam zamanı




Memduh Türkoğlu, uygulanan doğru ekonomi politikaları ile vatandaşların güven duygusunun geliştiğini anlattı. Türkoğlu, sözlerine şöyle devam etti : “Konut fiyatlarının makul düzeyde olması şu an konut sahibi olmak isteyenler için büyük bir avantaj. Bu olumlu gelişmeler ön planda tutulduğunda, Ekim ayı da tüketicilerimiz için uygun zaman dilimini oluşturacaktır. Konut sahibi olmak isteyenler için altın zaman diyebiliriz.”




Geleceğin yatırımı Benevre




Sunduğu cazip imkanlarla Benevre Beytepe Projesinin adeta parlayan bir yıldız olduğuna değinen Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, projenin lokasyonuna da dikkat çekti. Yıllarca kira garantisi sağlayabilecek bir projeyi sunmaktan dolayı duydukları memnuniyeti de dile getiren Türkoğlu “Belli bir yaşın üstünde, elinde para olan geleceğe yatırım yapmak isteyenler var. Tapu ve kira garantisi sunuyor olmamız, Benevre Beytepe projesini daha da değerli kılıyor ” diye konuştu.




Doğru Lokasyonda Akıllı Yatırım




Benevre Beytepe  Ankara  Eskişehir-Ümitköy Kavşağı ile İncek Bulvarı’nı birbirine bağlayan Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinde kentin en gözde semti olan Beytepe’de bulunuyor. Hızla değer kazanan lokasyonda geliştirilen Benevre Beytepe, üniversitelere olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Şehir merkezine 14 kilometre, şehir hastanesine 6,5 kilometre, Çankaya-Oran’a 14,5 kilometre uzaklığında olması ile rahat bir ulaşım sağlıyor.




Web: http://www.elbizinsaat.com.tr/




Geri Dön