19 / 03 / 2024

Memlik’teki imar sorunu çözüldü!

Memlik’teki imar sorunu çözüldü!

Memlik Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyerek, çözümler için kurmaylarına talimatlar verdi. Yaşar imar sorununun çözüleceğini söyledi...




Memlik Mahallesi’nde sorun teşkil eden imar izinlerinin gelecek ay içerisinde çözüleceği müjdesini veren Yaşar, vatandaşları sevindirdi.


Köy Konağı’nda oturarak mahalle sakinleri ile sohbet eden Yaşar, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek not aldı. Mahalledeki en büyük sorunun köy içi imar planı çalışmaları olduğunu dile getiren Yaşar, “Önümüzdeki ay içerisinde bazı yerler imara açılacak. Altyapı sorununu çözeceğiz. Yenimahalle’nin göbeğindeki mahalleler nasılsa burası da öyle olacak. Çocuklarımız için yeni, modern parklar yapacağız. 2 aylık çalışmayla burada sorun kalmayacak” diye konuştu. 

Yaşar, mahalle içinde yer alan ve belediyeye ait olan PTT binası boşaltıldıktan sonra revizyon çalışması yapacaklarını, burayı sosyal tesis ve YENİMEK kurs merkezi haline getireceklerini kaydetti. 


Yaşar’dan türbe ziyareti 


Memlik Köyü’nde bulunan Hasan Veli Abalı Baba Türbesi’ni de ziyaret eden Yaşar, türbeyi ziyarete gelen vatandaşların ikram ettiği lokum ve tatlıdan yiyerek, türbe dışında meyve sebze satışı yapan köylü kadınlar ile sohbet etti.


Ankara Başkent


Geri Dön