29 / 03 / 2024

Memorial Sağlık Grubu Ataşehir'de hastane açtı

Memorial Sağlık Grubu Ataşehir'de hastane açtı

Memorial grubunun dördüncü hastanesi Ataşehir'de açıldı



Memorial Sağlık Grubu, hastane ve tıp merkezi zincirinin 4'üncü halkasını Ataşehir'de hizmete açtı
21 bin metrekarelik alan üzerine kurulu, 143 yatak kapasiteli Memorial Ataşehir Hastanesi'nin 50 milyon dolarlık bir yatırımın ürünü olduğunu kaydeden Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Uğur Genç, "Memorial Ataşehir Hastanesi'yle Anadolu yakasının en önemli sağlık merkezlerinden biri olmayı hedefliyoruz" dedi.

Tam teşekküllü hastane
Genç, hastanede hasta psikolojisini pozitif etkileyici şekilde dekore edilmiş poliklinikler, tam teşekküllü radyoloji bölümü, ambians teknolojisi ile hazırlanmış MR ve BT odaları, PACS sistemi, yoğun bakım üniteleri, koroner anjio, anjio servisi ve tam donanımlı ameliyathaneler bulunduğunu söyledi.
Ataşehir'in merkezindeki hastanenin Kadıköy, Ümraniye, Beykoz, Kartal, Çekmeköy ve Pendik gibi bölgelerden rahatça ulaşılabilecek konumda olduğunu da kaydeden Genç, "Önümüzdeki dönemlerde Memorial Şişli Hastanesi gibi ülkemizin dört bir yanından ve yurtdışından gelen hastalarımıza şifa dağıtmasını bekliyoruz" dedi.
Milliyet

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Memorial Hastanesi Ataşehir'de 
Sağlıkta dünya standartlarını belirleyen JCI Akreditasyon Belgesi'ni Türkiye'de ilk, dünyada 21. sırada alan Memorial Sağlık Grubu, Memorial Ataşehir Hastanesi ile İstanbul'un Anadolu yakasında hizmete girdi.

Memorial Şişli Hastanesi, Memorial Etiler Tıp Merkezi, Memorial Suadiye Tıp Merkezi ve Memorial Ataşehir Tıp Merkezi'nin ardından Memorial Ataşehir Hastanesi de tüm branşlarda hasta kabulüne başladı. 21 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Memorial Ataşehir Hastanesi, 143 yatak kapasiteli.

50 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Uğur Genç "Memorial  Sağlık Grubu olarak Ataşehir Hastanemiz için 50 milyon  dolarlık yatırım gerçekleştirdik" dedi.
Star


Geri Dön