23 / 04 / 2024

Memur Sen’in yeni hizmet binası törenle açıldı!

Memur Sen’in yeni hizmet binası törenle açıldı!

Memur Sen'in yeni hizmet binası Bingöl'ün Yenişehir Mahallesinde törenle açıldı. Törene birçok kişi katıldı.



Yenişehir Mahallesindeki Hizmet Binası açılış törenine; Vali Yavuz Selim Köşger, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Başkan Yardımcısı Rakazan Çakırcı, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Eğitim Bir Sen Başkanı Yunus Kava, Diyanet Sen Başkanı Mücahit Çelik, Sağlık Sen Başkanı Bilal Arslan, Büro Memur Sen Başkanı Erkan Kına, Birlik Haber Sen Başkanı Cengiz Köse, Ben Bir Sen Başkanı Mithat Kaya, Toç Bir Sen Başkanı İsmail Çelik, Enerji Bir Sen Başkanı Refik Varan, Bayındır Memur Sen Başkanı Necat Kızılarslan, siyasi parti temsilcileri ve kurum amirleri katıldı.

Törende konuşan Memur Sen Başkanı Yalçın, Memur Sen’in 1992 yılında kurulduğunu, Türkiye’de en etkili sivil toplum kuruluşu, 1 milyondan fazla üyesi olduğunu söyledi. Memur Sen Kurucu Lideri Mehmet Akif İnan ve Necip Fazıl’dan bahsetti. İthal fikirlerin peşinde değil yerli düzünceler üzerinden çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Eğitim Bir Sen Başkanı Yunus Kava ise yeni hizmet binasının fiziki yapısından bahsetti. Kava, Bingöl’de 2 bin 500 üye sayısına ulaştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından açılış töreni yapıldı.



Bingöl Gazetesi


Geri Dön