19 / 04 / 2024

Menderes Atilla kimdir?

Menderes Atilla kimdir?

AKP’den Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Menderes Atilla kimdir? Menderes Atilla, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Menderes Atilla'nın biyografisi bu haberde...



Menderes Atilla kimdir?

Menderes Atilla 1 Ocak 1965 Ceylanpınar Şanlıurfa doğumlu. Lisans mezunu Menderes Atilla, AKP’den Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.


Menderes Atilla'nım babası Seydo Atilla da, daha önce Ceylanpınar’da belediye başkanlığı yapan kişilerden biridir. Ağabeyi Mehmet Atilla ise 1984 ve 1994 yılları arasında Ceylanpınar’da belediye başkanlığı yaptı. 


Menderes Atilla, 1983 yılında Milliyetçi Demokrasi Partisi’nde gençlik kolları başkanlığı göreviyle siyaset hayatına ilk adımını attı. 


Daha sonra 2 dönem Anavatan Partisi’nin Ceylanpınar İlçe Başkanlığı görevini yaptı. 2 dönem de Demokrat Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı yaptı.


27 Mart 2009’daki yerel seçimlerde Demokrat Parti’den Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı olan Menderes Atilla daha sonra AKP’ye geçti. 


Menderes Atilla’nın Gürcistan’da bir demir çelik fabrikası ve Kerkük’te de sıcak asfalt fabrikası bulunuyor. Hatay’ın İskenderun ilçesinde lojistik ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren bir şirketi de bulunan Atilla’nın, Türkiye’de ve yurtdışında faaliyet gösteren toplam 7 uluslararası şirketi bulunuyor. 



Geri Dön