26 / 04 / 2024

Menderes Dereköy'e yeni park!

Menderes Dereköy'e yeni park!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen park düzenleme ve yapımı çalışmaları kapsamında Dereköy'e yeni park yapıldı. Dereköy'deki eski park ise düzenleme çalışmaları ile yenilendi.




Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen park düzenleme ve yapımı çalışmaları kapsamında Dereköy'e yeni park yapıldı. Dereköy'deki eski park ise düzenleme çalışmaları ile yenilendi. Yıllardır bakımsız halde bulunan Dereköy Mahalle Parkı, yapılan çalışmalar ile modern bir hal alırken, 330 metrekarelik alan çocuk oyun grupları, aydınlatmalar ve banklarla donatıldı. 75 metrekaresi yeşil alana ayrılan parkta, yeşillendirme çalışması da yapıldı. 


Vatandaş memnun 


300 metrekare alanda kurulan Dere Kenarı Parkı ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 5 takımlı fitness aletlerinin bulunduğu parkta, çocuk oyun aletleri, piknik masası yer alırken, alanın 110 metrekaresi kauçuk zeminden, 190 metrekaresi de kilit parke zeminle kaplandı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemize yeni parkları kazandırırken mevcut parklarımızı da yenilemeyi sürdürüyoruz. Dereköy'de eski parkımız kullanılmayacak haldeydi. Ekiplerimiz bu parkımızı modern görünüme kavuştururken, yeni bir parkı da mahallemize kazandırdık. İki parkımızda artık çocuklarımız ve aileleri gönüllerince zaman geçirebilecek. Menderes Belediyesi olarak park çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizin tamamını modern parklarla donatacağız" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön