27 / 04 / 2024

Menderes Muhtarlık Merkezi bugün açılıyor!

Menderes Muhtarlık Merkezi bugün açılıyor!

Menderes Belediyesi tarafından Görece'ye kazandırılan Kadın Dayanışma ve Kurs Merkezi bugün saat 11.00'de, ilçe merkezindeki muhtarlıkları bir arada toplayan Muhtarlık Merkezi ise saat 14.00'de açılacak.




Menderes Belediyesi tarafından Görece'ye kazandırılan Kadın Dayanışma ve Kurs Merkezi bugün saat 11.00'de, ilçe merkezindeki muhtarlıkları bir arada toplayan Muhtarlık Merkezi ise saat 14.00'da açılacak.


Menderes Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçedeki kadınlara yönelik Kadın Dayanışma ve Kurs Merkezi hayata geçti. Menderes'in farklı bölgelerinde açılacak olan merkezin ilki olan Görece'de, ilk etapta 50 kadın örgü ve dikiş kursu eğitimi görüyor. Gelecek talebe göre farklı alanlarda eğitim kursları da açılacak.


MUHTARLIKLAR TEK YERDE TOPLANIYOR


Merkez mahalle muhtarlıklarını tek yerde toplayan Muhtarlık Merkezi ise 75. Yıl Düğün Salonu'nun yanındaki alanda açılacak. Muhtarlık Merkezinde Kasımpaşa, Cüneytbey, Altıntepe, Barbaros, Kemalpaşa ve Mithatpaşa Mahalle Muhtarlıkları yer alacak. Vatandaşları iki açılışa da davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " İlçedeki kadınlarımız için hayata geçirdiğimiz uygulamalardan birisi Kadın Dayanışma ve Kurs Merkezi. İlkini Görece'de açacağımız merkez ile kadınlarımıza sosyal alanlar kazandırırken, kurslar düzenleyerek farklı alanlarda eğitim almalarını amaçladık. Vatandaşlarımızın muhtarlık hizmetlerine daha kolay ulaşması içinde ilçe merkezimizdeki muhtarlık binalarımızı da bir noktada topluyoruz. 6 mahalle muhtarlığımız artık Menderes'in merkezinde vatandaşımıza hizmet verecek. İki merkezimizin açılışına tüm halkımız davetlidir" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön