20 / 04 / 2024

Menderes Türel, Manavgat ve Serik'teki yatırımları denetledi!

Menderes Türel, Manavgat ve Serik'teki yatırımları denetledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat ve Serik'te devam eden belediye yatırımlarını ve şantiyeleri denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu yatırım turunda Başkan Türel ilk olarak, Serik Çandır'da yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Türel, ardından 38 milyon lira yatırım bedeliyle kapasite artırım ve rehabilitasyon çalışmaları süren Kumköy Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulunarak, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay'dan bilgi aldı.

 

YÖRÜK MÜZESİ HAKKINDA BİLGİ ALDI 

Evrenseki Mahallesi'ne geçen Başkan Türel, burada kurulacak Türkiye'nin ilk Yörük Müzesi projesiyle ilgili bilgi alarak, müzenin kurulacağı alanı inceledi. Türel, Manavgat'ta yapımı devam eden Cemalettin Şeydi Cami inşaatını ve türbesini de ziyaret ederek, dua etti. Ardından tekrar Serik'e dönen Başkan Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi'nin Serik Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını denetledi. Türel, 2 bin 330 metre uzunluğundaki caddede alt yapının ardından başlayacak güzelleştirme çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. 


ÖNCEDEN HABER VERMİYORUM 

Manavgat'ta gazetecilerin habersiz yapılan ziyaret ve denetimler hakkında sorduğu soruları yanıtlayan Başkan Menderes Türel, bu tür ani ziyaretlerle şantiyelerdeki çalışmaları önceden haber vermeden takip ettiğini belirterek, "Biz bu çalışmaları basın mensubu arkadaşlarla çok paylaşmadan yapmayı daha uygun görüyoruz. Şantiyelerle anında ne oluyor ne bitiyor takip edebilelim diye. Bugün sabahtan beri işte Manavgat'taki şantiyelerimizi geziyoruz. Kumköy'deki Arıtma Tesisi'ni gezdik. Şehir içindeki Antalya Caddesi'ndeki çalışmalara baktık. Evrenseki'deki Kültür Merkezimizde bir inceleme yaptık. Serik'teki yatırımlarını inceledik" dedi. 



Antalya Gazetesi


Geri Dön