24 / 04 / 2024

Menderes Vergi Dairesi yeni hizmet binası hizmete açıldı!

Menderes Vergi Dairesi yeni hizmet binası hizmete açıldı!

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan Menderes Vergi Dairesi’nin binası, düzenlenen törenle açıldı. Menderes ilçesinde, Menderes Vergi Dairesi yeni yerinde hizmete başladı.



İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan Menderes Vergi Dairesi’nin binası, düzenlenen törenle açıldı.

Menderes ilçesinde, Menderes Vergi Dairesi yeni yerinde hizmete başladı. Menderes Belediyesi tarafından yaptırılan yeni binanın açılış için ise tören düzenlendi. Törene, Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,  İzmir  Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, yerel yönetimlerin olarak kamu kurumlarına destek olması gerektiğini belirtti. Soylu, "Bizler yerel yönetim olarak kamunun her zaman yanında olmak zorundayız. Çünkü kamu kurumları vatandaşlarımıza hizmet veren kurumlardır. Hiçbir zaman yerel yönetimlerin kamu kurumlarının yanında olmaması gibi bir anlayışımız olamaz. Belediyecilik sadece yol yapmak, kaldırım yapmak değildir, vatandaşa hizmet veren kurumlarında yanında olmaktır. Belediye kol kola onlarla birlikte yürür ise ilçede huzur ve güven ortamı sağlanır. Böyle olduğu zaman vatandaşın bu anlamdaki mutluluğunu üst seviyelere çekmiş oluruz" dedi.

Yer konusunda geçmiş dönemde protokol yapıldığını hatırlatan Başkan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim anlayışımız şu, biz bu memlekete kim bir çivi çaktıysa o hakkı o kişiye teslim eden anlayışa sahibiz. Bu anlamda önceki dönem başkanımız Sayın Ergun Özgüne de teşekkür ediyorum. Ben bürokrasinin içinden geliyorum. Biz de zamanında sıkıntılar çektik, gittik kapılardan döndük. Keşke bize de o kapılar açılmış olsaydı. Kamu vatandaşımıza hizmet veriyor. Biz her zaman kamunun yanında olmak zorundayız. İnşallah şimdi olduğu gibi bundan sonrada vatandaşımıza hizmet veren kurum ve kuruluşlarımızın yanında olacağız. Yeni vergi dairemizde görev yapan arkadaşlara başarılar diliyor, yeni binamızın hayırlar getirmesini diliyorum."


Milliyet


Geri Dön