20 / 04 / 2024

Menemen Kuzeyşehir'de anahtar teslimi Aralık 2018'de!

Menemen Kuzeyşehir'de anahtar teslimi Aralık 2018'de!

Yücesoy İnşaat tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen Kuzeyşehir Projesi'nde anahtar teslimin Aralık 2018'de yapılacağı belirtildi. Proje yatırımda yüksek kazanç fırsatıyla dikkat çekiyor.



Yücesoy İnşaat'ın Menemen'de hayata geçirdiği Kuzeyşehir Projesi, kentin konut açığını yüksek standartlara sahip konutlarıyla kapatıyor. İzmir'in değer kazanan bölgesi Menemen'de hayata geçirilen Kuzeyşehir, yatırımda yüksek kazanç fırsatıyla dikkat çekiyor. 


Kuzeyşehir'in kent merkezindeki bir projeye göre kalite farkı bulunmadığını ve çok daha uygun maliyetlerle sunulduğunu ifade eden Yücesoy Mühendislik Finans ve Satış Koordinatörü Evren Gökçol, projenin bulunduğu Atatürk Mahallesi'nin kent merkezine göre yapılan ölçümlerde yüzde 35 oranında daha temiz havaya sahip olduğu bilgisini verdi. Kuzeyşehir'in yatırımcılar için de karlı bir 

fırsat sunduğunu vurgulayan Gökçol, anahtar teslimin Aralık 2018'de olacağını belirtti. 


İzmir'deki pek çok projeye göre uygun maliyette ve yüksek kalitedeki konutları, hem ferah hem de kullanışlı alanları ile Kuzeyşehir, tüm gelir gruplarına kaliteli konutlar üretiyor. Doğru fiyat ve kaliteli malzemelerle üretilen konutlar, yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor ve proje her ay yaklaşık yüzde 2 oranında değer kazanıyor. Kuzeyşehir'in Aralık 2018'deki teslimiyle minimum yüzde 55 değer kazanacağına dikkat çeken Gökçol; projenin yüzde 25'inden fazlasının satıldığını kaydetti.



Web: http://www.izmirkuzeysehir.com/



Habertürk Egeli Ek


Geri Dön