26 / 04 / 2024

Meram Belediyesi'nin yeni hizmet binasındaki çalışmalar hızla devam ediyor!

Meram Belediyesi'nin yeni hizmet binasındaki çalışmalar hızla devam ediyor!

1 Mart 2012 yılında inşaatı başlayan Meram Belediyesi'nin yeni hizmet binasındaki çalışmalar hızla devam ediyor. Binanın kaba inşaatı tamamlanırken açılışının ne zaman yapılacağı merakla bekleniyor...



1 Mart 2012 yılında inşaatı başlayan Meram Belediyesi'nin yeni hizmet binasındaki çalışmalar hızla devam ediyor. Binanın kaba inşaatı tamamlanırken açılışının ne zaman yapılacağı merakla bekleniyor. Azerbaycan Caddesi eski et ve balık kurumu alanında 1 Mart 2012 yılında inşaatı başlayan Meram Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi. Yaklaşık 30 milyon liraya mal olan binanın inşaatı 22 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. 1 bodrum 5 normal kattan oluşan Belediye Hizmet Binası 3 bin 700 metrekare kat alanı ve modern mimarisiyle dikkat çekiyor. 



600 İŞ GÜNÜNDE BİTECEKTİ 


Yüklenici firma tarafından 600 iş gününde bitmesi planlanan binanın açılışının ne zaman gerçekleşeceği merakla bekleniyor. Bin 550 metrekare sosyal tesis ve 6 bin 800 metrekare park alanında herhangi bir çalışmanın gerçekleşmemesi binanın önümüzdeki aylara zor açılacağını gösteriyor. Edinilen bilgiye göre ise inşaat alanında bulunan Etbalık Kurumu Camii 'ninde yıkılarak yerine yeşil alan yapılacak. Yeni hizmet binasına ek olarak yeni caminin yapılması Etbalık Kurumu Camii'nin yıkılmasına sebep olarak gösteriliyor. 


Merhaba




Geri Dön