19 / 04 / 2024

Meram Gödene Bilgi Merkezi hizmete açıldı!

Meram Gödene Bilgi Merkezi hizmete açıldı!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yaptırılan Bilgi Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.




Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yaptırılan Bilgi Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gödene Mahallesi’ne ihtiyaç duyulan sosyal donatı alanlarını kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Toru, “Kütüphane, Bilgi Merkezi, meslek edindirme kursları ve şu anda inşaatı devam eden Gençlik Merkezi ile birlikte burada eğitim gören yavrularımızın eğitim hayatına çok ciddi bir katkı sağlamış oluyoruz” diye konuştu.

 

Gödene Mahallesi  TOKİ  Konutları yanındaki merkezin açılışına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Abdullah Yayla, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, AK Parti Meram Koordinatörü Sema Ersöz, AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Konya İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarından Yöneticiler, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, Meram Ziraat Odası Başkanı Ali Ataiyibiner, Hizmet-iş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır, kamu kurum ve STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, eğitimciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İKİNCİ ŞUBE GÖDENE MAHALLESİ’NE

Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Gödene’ye her gelişlerinde çocukların eğitim ve gelişimiyle ilgili hizmetler ve açılışlar gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, “Geçen yıl kütüphanemizin açılışını yapmıştık. Bu sene de; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla Bilgi Merkezi’ni açıyoruz. İlk bilgi merkezimizi Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde 2014 yılında hizmete açmıştık. Ciddi bir nüfus yoğunluğunun olduğu Gödene Mahallemizde de ikinci şubemizi açıyoruz. Belediye olarak fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetlere de büyük önem veriyoruz” dedi.


Meram Belediyesi


Geri Dön