26 / 04 / 2024

Meram’da temel atma programı iptal oldu!

Meram’da temel atma programı iptal oldu!

Meram Belediyesi tarafından 12 Ekim Pazartesi günü yapılması planlanan temel atma programı, ülkemizde yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle iptal edildi. İşte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından yapılan o açıklama...




Meram Belediyesi tarafından 12 Ekim Pazartesi günü yapılması planlanan temel atma programı, ülkemizde yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle iptal edildi.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Dün Ankara’da yaşanan hain saldırı tüm milletimizi yasa boğmuştur. Bu nedenle 12 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de yapmayı planladığımız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Ticaret Merkezi’nin temel atma programı iptal edilmiştir. 1 Kasım seçimleri öncesi ülkemizin birliği ve dirliğini bozmaya yönelik hain saldırılar maalesef devam etmektedir. Ankara’daki saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilerim. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Terörle bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar, asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza vererek ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacağız” dedi. 


Meram Belediyesi


Geri Dön