19 / 04 / 2024

Meranis Park satılık!

Meranis Park satılık!

Firma: ARTOS Group Meranis İnşaat

Proje: Meranis Park

İstanbul'un Anadolu Yakasında hayata geçirilen Meranis Park satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 115 bin liradan başlıyor. Meranis Park projesinin daireleri hemen teslim ediliyor...




Meranis Park Evleri Artos Group imzası ile yükseliyor. 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konutlardan meydana gelen  Meranis Park  projesinde kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. 


3 blok olarak hayata geçirilen Meranis Park 'ın blokları 4 katlı olarak yükseliyor. 3 bin 200 metrekare alan üzerinde yaşam bulan Meranis Park satılık daire fiyatları güncel olarak haberimizde yer alıyor. Meranis Park satılık dairelere ilişkin fiyat bilgileri şöyle: 


Meranis Park satılık daire fiyatları: 


Projede kalan son 1 adet daire 115 bin liradan, kalan son 2 adet 3+1 dubleks daire ise 275 bin lirardan ve 203 bin liradan satılıyor. Meranis Park projesinin konutlarında alan büyüklüğü 82 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. 


Meranis Park  projesinin dairelerinde ödemeler banka kredisi ile yapılabiliyor ancak bunun için dairenin yüzde 25'lik tutarı peşin olarak ödeniyor. 


Meranis Park satılık!


Meranis Park nerede? 


Meranis Park adres : Yeni Şehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi B Blok No: 6/12

Kurtköy / Pendik / İstanbul


Meranis Park ne zaman teslim? 


Meranis Park projesinin daireleri hemen teslim ediliyor. 



Telefon: 0216 627 09 38

Web Adresi: www.artosinsaat.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön