25 / 04 / 2024

Merkez Residence'lar satışa çıkıyor!

Merkez Residence'lar satışa çıkıyor!

Göğüş Yapı, İstanbul'un merkezi lokasyonda bulunan dört ayrı noktasında aynı anda dört proje başlatacak. Nisan ayı içinde  satışa çıkacak olan projelere 'Merkez Residence' ismi verildi. Bu projelerde gerçek rezidans hizmetleri verilecek. Projenin ayrıntıl



Göğüş Yapı, bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutluyor. şžirket 10. yılında İstanbul'un merkezi lokasyonlarında yeni projelere imza atacak. Dört farklı noktada aynı anda dört projeye başlayacak olan Göğüş Yapı, projelerine 'Merkez Residence' ismini veriyor.

“Merkez Residence ” kavramı ile yeni bir konsept kazandıran Göğüş Yapı, günümüz tasarımlarını fonksiyonel bakış açısıyla birleştirerek İstanbul 'da nitelikli projelere imza atacak. Projelerde gerçek rezidans hizmetleri verilecek. Merkez Rezidans projelerinde uygulanacak olan fiyat listeleri henüz açıklanmadı.

Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, Mimar Mehmet Emin çakırkaya 'nın “Merkez Residence ” kavramını ve eşzamanlı başlayacak dört yeni Merkez Residence projesinin detaylarını paylaşacağı basın toplantısı 25 Nisan 2011 Pazartesi günü, saat 11.30 ile 12.30 arasında Teşvikiye, The House Cafe'de gerçekleşecek.

http://www.gogusholding.com.tr/

444 09 89


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön