25 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy Evleri teslim edildi!

Merkez Zekeriyaköy Evleri teslim edildi!

Ortadoğu Grup’un Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar tanışma toplantısında biraraya geldi. Tanışma toplantısı yapılan projede 106 konut yer alıyor.



Merkez Zekeriyaköy’ün sosyal tesislerinde gerçekleşen organizasyonadaire sakinlerinin yanı sıra Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür katıldı.


106 konut yer alıyor


İlk grup ev teslimlerinin yapıldığı ve yaşamın başladığı Merkez Zekeriyaköy, yeşille mavinin buluştuğu Zekeriyaköy’de inşa edildi. 106 konuttan oluşan projede satışta olan sınırlı sayıda 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 778 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatıysa 1 milyon 307 bin liradan başlıyor.


 


Merkez Zekeriyaköy’de mini golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, açık hava fitness alanları, çiçek bahçeleri, pergolalar, açık yüzme havuzları, dinlenme alanı ve süs havuzları yer alıyor. Açık alanları kadar kapalı sosyal tesisiyle de dikkat çeken projede, fitness club’ın yanı sıra pilates salonu, saunalar, bilardo odası ve kafe bulunuyor. Merkez Zekeriyaköy’de, çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine çok büyük katkı sağlayacak kış aylarına özel kapalı çocuk oyun odası ile birlikte açık alanda oyun parklarına, çocuk yüzme havuzuna ve meyve bahçelerine yer verildi.


Merkez Zekeriyaköy, yapımı sürdürülen üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim ile Kuzey Marmara Otoyolu’na 2 dakika, İstanbul’da denize girilebilen sınırlı sahillerden biri olan Kilyos’a ise tam 5 dakika mesafede konumlanıyor. Proje, iş ve sosyal yaşamın en yoğun olduğu Büyükdere Caddesi’ne 11, Maslak’a 15 ve Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Yeni Akit


Geri Dön