23 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy’de 493 bin 250 dolara bahçe dubleksi!

Merkez Zekeriyaköy’de 493 bin 250 dolara bahçe dubleksi!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul’un en yaşanabilir doğal merkezi Zekeriyaköy’de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy’de yüzde 10 lansman indirimi 31 Temmuz’da sona eriyor. Projede bahçe dubleksi konutlar 493 bin 250 dolardan başlıyor...



Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’ün en değerli arazilerinden birinde inşa edilen Merkez Zekeriyaköy’den indirimli ev sahibi olma fırsatı 31 Temmuz’da bitiyor. Zekeriyaköy’ün ana arter yolları üzerinde 25 bin 360 metrekare alanda inşaatı devam eden Merkez Zekeriyaköy’de toplam 106 konut bulunuyor. Doğa içerisinde sunduğu butik site yaşamıyla dikkat çeken proje komşuluk ilişkilerine uygunluğunun yanı sıra iş ve sosyal hayatın en yoğun aktığı Maslak, Taksim ve Mecidiyeköy gibi merkezlere yakınlığı ile de öne çıkıyor.

Merkez Zekeriyaköy, balkon, teras veya bahçe yaşamını tercih edenler için her biri kendine özgü doğa manzarasıyla bütünleşen farklı konut seçeneklerinden oluşuyor. Projede yer alan 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.    



İndirim fırsatından yararlanın


Merkez Zekeriyaköy’de çatı dubleksleri 345 bin 750 dolardan, bahçe dubleksleri 493 bin 250 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Haziran ayında satışa çıkardıkları Merkez Zekeriyaköy’de uygulanan yüzde 10 lansman indirimini bitirme kararı aldıklarını belirten  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Alırken kazanmak isteyen herkesi indirim fırsatından yararlanmaya davet ediyoruz” dedi. 


Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre, Merkez Zekeriyaköy’den ev sahibi olmak isteyenlere farklı ödeme alternatifleriyle avantaj sağlanıyor. Buna göre tamamı tek seferde ödeme yapılabileceği gibi, yüzde 25 peşinat verilip, kalanı anlaşmalı bankadan 120 aya kadar piyasa değerinin altında vade oranlarından kredi kullanılabiliyor. Bunun dışında, isteyenler sadece yüzde 5 ön ödeme yaparak yüzde 20’lik peşinatı Aralık 2014’e erteleyip, yüzde 75’lik tutar için anlaşmalı bankadan kredi alabiliyor. 



Deniz keyfi 5 dakika uzaklıkta


İç ve dış mimarisi doğayla uyumlu estetik çizgiler taşıyan Merkez Zekeriyaköy, Göçmen’s Ranch Binicilik Kulübü ve Zekeriyaköy Spor Kulübü’nün hemen yanı başında bulunuyor. Proje İstanbul’da denize girilebilen nadir yerlerden biri olan Kilyos’a tam 5 dakika uzaklıkta. Merkez Zekeriyaköy, İstanbul’un oksijen deposu Belgrad ve Fatih Ormanları ile Atatürk Arboretumu gibi doğal güzelliklereyse yine 5 dakika mesafede yer alıyor. 



Trafik derdi yok


Doğayla iç içe bir yaşam sunan Merkez Zekeriyaköy’de trafik karmaşası ve ulaşım sorunu da yok. Merkez Zekeriyaköy’den çıktıktan sonra Büyükdere – Bahçeköy yolundan 11 dakikada trafiğe takılmadan Büyükdere Caddesi’ne ulaşmak mümkün. Merkez Zekeriyaköy, Maslak’a tam 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika uzaklıkta.    


Telefon: 0212 202 7 111                                   

Web: www.merkezzekeriyakoy.com



projeye sor



Geri Dön