26 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy'de yeni yıla özel kampanya!

Merkez Zekeriyaköy'de yeni yıla özel kampanya!

Gayrimenkul sektöründe önemli projeler geliştiren Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’ün kalbinde yer alan Merkez Zekeriyaköy Projesi için yeni yıla özel kampanya başlattı.



Ortadoğu Grup güvencesiyle Zekeriyaköy’ün doğal güzelliklerinin içinde yaşamak ama İstanbul’a da yakın olmak isteyenler tarafından tercih edilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde ağırlıklı olarak bahçe ve çatı dubleksi dairelerden oluşan 106 konut bulunuyor. 2+1 çatı dubleksi dairelerin 936 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin ise 1 milyon 549 bin liradan başladığı Merkez Zekeriyaköy’de, yeni yıla özel oluşturulan avantajlı ödeme planında; yüzde 15 peşinat verip kalan tutarı da  firma bünyesinde çok uygun oranlarla vadelendirmek mümkün.

 

Az Sayıda Konut, En Doğru Lokasyon, İdeal Yaşam

 İstanbul’un en değerli ve insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, yapımı sürdürülen üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim - Yenikapı Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Projeden, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika ulaşmak mümkün.

 

Merkez Zekeriyaköy’de yaşamı daha da keyifli hale getirecek pek çok aktivite yer alıyor. Bu nedenle projede, Mini Golf Sahası, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Açık Hava Fitness Alanları, Çiçek Bahçeleri, Pergolalar, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı, Süs Havuzları, Fitness Club, Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe bulunuyor. Ayrıca Merkez Zekeriyaköy’de çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine çok büyük katkı sağlayacak kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parkları, Çocuk Yüzme Havuzu ve Meyve Bahçeleri de yer alıyor. 

 

“Doğa içerisinde doğa” konseptiyle oluşturulan projede, konutların yüzde 52’sinin bahçe yaşamına sahip olması, kendi küçük doğasını kurmak ve bahçeyle uğraşmak isteyenler için de doğal bir yaşam sunuyor.


www.merkezzekeriyakoy.com



Geri Dön