28 / 03 / 2024

Mermerciler 21. yaş galasında bir araya geldi!

Mermerciler 21. yaş galasında bir araya geldi!

Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu.




Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, İZFAŞ’ın düzenlediği 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu, Fuar İzmir’in yapımında projeye mermerleriyle destek veren katılımcılara birer teşekkür plaketi sundu. 


İzmir’in yeni fuarcılık mabedi Fuar İzmir, 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Marble’da açılış heyecanının ardından, ilk gala gecesine de evsahipliği yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Aziz Kocaoğlu, gecede projeye mermerleriyle destek veren fuar katılımcılarına plaket verdi. Yaptığı konuşmada, başarmak için yola çıktıklarını ve bunu Fuar İzmir ile taçlandırdıklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Rahmetli Başkanımız Ahmet Piriştina’nın yaptığı fuar holleri İzmir fuarcılığına çok büyük bir nefes aldırdı ama İzmir fuarcılığının artık böyle bir sıçramayı yapması gerekiyordu. Bu görev de bize düştü. Umuyorum fuar süresince ciddi büyük bağlantılar yaparsınız biz de bundan son derece memnun kalırız.”


Hedef, 365 gün fuar ve kongre 

Fuar İzmir ile birlikte 365 gün fuar ve kongre yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Kocaoğlu, “Ülkemizde üretilen bütün ürünleri dünya ile buluşturmak istiyoruz.  Ülkemizin bütün zenginliklerini burada dünyaya tanıtmak istiyoruz. Turizm, hizmet, sanayi, ticaretin, tarım sektörlerinin gelişmesi için İzmir Fuarı’nı bir platform olarak kullanmanızı diliyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu, Fuar İzmir Sokağı’nın yapımı için mermer bağışında bulunan Alacakaya Mermer, Yüce Mermer, İz-ko Mermer, Dimer A.Ş. , Canel A.Ş. , Haz Mermer, Antalya Mermer, Simersan, Rentaş Mermer, Özçınar Mermer, Ege Doğaltaş ve Ermaş firmalarının temsilcilerine birer şükran plaketi sundu.



İzmir Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön