26 / 04 / 2024

Mermerler Plaza ne zaman satışta?

Mermerler Plaza ne zaman satışta?

Mermerler Şirketler Grubu'nun hayata geçirdiği ofis projesi Mermerler Plaza, iki ay içinde satışa çıkacak. Proje lokasyon olarak Kozyatağı’nda yükseliyor...



Mermerler Şirketler Grubu'nun İstanbul’daki 3. büyük gayrimenkul projesi Mermerler Plaza, Kozyatağı’nda yükseliyor. Tabanda birleşen 3 bloktan oluşan proje nisanda teslim edilecek.

Mermerler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, “İstanbul’daki iş sahipleri Kozyatağı, Ataşehir, Altunizade, Kavacık semtlerini Anadolu yakasındaki gözde bölgeleri olarak görüyor. Pek çok şirketin merkezi ve irtibat ofisinin bulunduğu Kozyatağı’nda Mermerler Plaza olarak bilinen eski iş merkezi, lokasyon olarak bölgenin stratejik noktalarından birinde yer alıyordu. Biz şimdi bu alanın en iyi şekilde yeniden değerlendirilerek, İstanbul iş dünyasına Kılıçoğlu Mermerler Plaza adıyla yeniden kazandıracak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Bina yüksekliği 95 metreyi bulan Mermerler Plaza, İstanbul, deniz ve Adalar manzarasına sahip. Üstün inşaat kalitesi, çevreci Leed-Gold sertifikasına (yeşil, çevreci ve enerji verimliliği olan binalara verilen sertifika) uygun çevreci özellikleri bulunan Mermerler Plaza, açılabilir cam cephe sistemlerine sahip.

 

Zaman


Geri Dön