19 / 04 / 2024

Mersin Anamur Evleri’nin temeli atıldı!

Mersin Anamur Evleri’nin temeli atıldı!

Mersin’in Anamur ilçesinde yapımı süren Anamur Evleri’nin ikinci bloğunun temeli atıldı. Kent merkezinde yapımı devam eden projede 112 konut, 91 iş yeri, 2 sinema salonu ve alışveriş merkezi yer alacak.



Mersin’in Anamur ilçesinde yapımı süren Anamur Evleri’nin ikinci bloğunun temeli atıldı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent merkezinde yapımı devam eden 112 konut, 91 iş yeri, 2 sinema salonu ve alışveriş merkezinin yer alacağı Anamur Evlerinin 2. bloğunun temelini Sür Yapı İnşaat şirket sahibi Ali Kotancı, Mersin Milletvekilleri Ali Öz, Baki Şimşek ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile birlikte attı.,


Konut ve iş yerlerinden oluşan sosyal yaşam merkezlerine sahip Anamur Evleri ile ilgili bilgi veren satış müdürü Uğur Şenöz, projenin tamamlanmasıyla Akdeniz’in en büyük yaşam merkezlerinden birinin hayata geçeceğini ifade etti. Çift vardiya şeklinde çalışmaların gece ve gündüz sürdüğünü kaydeden Şenöz, projenin bir an önce bitmesi için kule vinç sisteminin de kurulduğunu kaydetti.


Başkan Kocamaz proje ile Anamur’un önünü açmak için çaba sarf eden ve Anamur’a bu denli büyük bir yaşam merkezini kazandırmak için var gücüyle çalışan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür etti ve Mersin’in bu tarz yatırımlara ihtiyacı olduğunu söyledi.


Hürriyet


Geri Dön