29 / 03 / 2024

Mersin Büyükşehir'den yatırım hamlesi!

Mersin Büyükşehir'den yatırım hamlesi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İşte Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Bozyazı, Aydıncık ve Anamur'da hayata geçirilen o yatırımlar...




Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İşte o yatırımlar...


Tarsus ilçesine bağlı Altaylılar Mahallesi ile Yunus Emre İlköğretim Okulu önünde sıcak asfalt ile yama çalışması; Ferahimşalvuz Mahallesi'nde stabilize malzemeli yol bakım çalışması; Ulaş - Keşbükü bağlantı yolunda banket ve menfez çalışması; Boztepe - Böğrüeğri Mahallelerinde yol genişletme çalışması gerçekleştirildi.


Erdemli ilçesine bağlı Şahar çöp depolama alanında tesviye çalışması; Kösbucağı Mahallesi Parsel mevkii grup yolunda yol genişletme çalışması; Esenpınar-Limonlu arasında sıcak asfalt ile yama çalışması; Gücüş Mahallesi Sarılar mevkiinde serme, sulama, sıkıştırma ve şerbet dökme çalışması yapıldı.


Silifke ilçesine bağlı Sarıaydın, Nuru ve Kocapınar Mahallelerinde banket ve menfez bakım çalışması; Merkez ilçe içerisinde sıcak asfalt ile yama çalışması; Yenibahçe Mahallesi Mezarlığı'nda stabilize malzemeli yol bakım çalışması; Cambazlı Mahallesi'nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.


Gülnar ilçesine bağlı Konur Mahallesi'nde stabilize malzeme nakli; Emirhacı Mahallesi'nde yol genişletme ve yeni yol açma çalışması yapıldı.


Mut ilçesine bağlı Çömelek Mahallesi Göğden Yaylası'nda banket ve menfez bakım çalışması; Evren Mahallesi'nde yol bakım ve onarım çalışması; Tekeli Mahallesi'nde tarımsal sulama borusu için kanal kazma çalışması gerçekleştirildi.


Bozyazı ilçesine bağlı Tekeli Mahallesi'nde rotmiks karma çalışması; Merkez Mahalle'de sıcak asfalt yama yapılacak yerlere serme, sulama ve sıkıştırma çalışması yapıldı.


Aydıncık ilçesine bağlı Yenikaş Mahallesi'nde rotmiks yama çalışması; Karadere Mahallesi'nde yeni yol açma ve genişletme çalışması; Pembecik Mahallesi Değirmendere yolunda stabilize malzemeli yol bakım çalışması gerçekleştirildi.


Anamur ilçesine bağlı Yalıevleri, Güzelyurt ve Fatih Mahallelerinde sahil temizlik çalışması; Akarca-Karadere bağlantı yolunda rotmiks ile yama çalışması; Ören-Kızılaliler bağlantı yolunda tesviye çalışması; Kızılçukur mevkiinde bulunan çöp depolama alanında düzenleme çalışması yapıldı. 





Mersin Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön