25 / 04 / 2024

Mersin Büyükşehir'den yeni park!

Mersin Büyükşehir'den yeni park!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesi Akdeniz Mahallesi’nde yeniden projelendirilen 1700 metrekarelik alan üzerine yeni bir park yapıyor. Alanın 703 metrekarelik bölümü yeşil alan olarak düzenlenecek...




Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesi Akdeniz Mahallesi’nde yeniden projelendirilen 1700 metrekarelik alan üzerine yeni bir park yapıyor. Alanın 703 metrekarelik bölümünü yeşil alan olarak düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, çocuklara rengarenk bir park sunmayı planlıyor.


Çimlendirme, ağaçlandırma ve çiçeklendirme işlemlerinin bittiği 703 metrekarelik alan dışında parkta çocuk oyun grubu ve fitness aletleri de yer alıyor.


Pınarbaşı Piknik ve Mesire Alanı Vatandaşların Hizmetinde

Diğer yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi’nin yapımını ortaklaşa tamamladıkları ve yakın zamanda açılışı gerçekleştirilen Gülnar İlçesi Zeyne Mahallesi ‘Pınarbaşı Piknik ve Mesire Alanı’nda, Büyükşehir Belediyesi, mevcut bankların bakım ve onarımını gerçekleştirdi.


Aynı zamanda yeni bank, çöp kutusu ve konteynırlar ile piknik ve mesire alanının düzenlenmesine katkı sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 300 metrekarelik bir alanın çiçeklendirilmesini de gerçekleştirerek, Gülnarlı vatandaşlara aileleri ile birlikte nefes alabilecekleri bir ortam oluşturdu.



Mersin Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön