18 / 04 / 2024

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.



Mersin’in Erdemli Belediyesi’nin ilçe genelindeki asfalt çalışmaları devam ediyor. Asfalt ekibi, ilçenin en eski okulu konumundaki Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması yaptı.


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yazılı bir açıklama yaparak, Erdemli genelinde sıcak asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi. İlçenin kaliteli bir görünüme sahip olabilmesi ve vatandaşların kaliteli bir yaşam sürdürülebilmeleri için 7/24 durmadan çalıştıklarını vurgulayan Tollu, ilçenin dört bir yanını sıcak asfaltla kaplayacaklarını kaydetti. İhtiyaç olan her yere anında müdahale edilerek çalışmalar yapıldığını ifade eden Tollu, ekiplerin Erdemli Lisesi civarındaki yollarda sıcak asfalt çalışması yaptığını belirtti. Tollu, “Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda rakip tanımıyoruz. Her geçen gün kendimizi geliştirerek daha fazla yeri asfaltla buluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Birçok mahallemizi sıcak asfaltla tanıştırdık. Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götürüyoruz. Erdemli’nin yayla mahalleleri de dahil asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız. Vatandaşımızın içi rahat olsun söz verdiğimizden daha fazla hizmeti gerçekleştireceğiz” dedi.


Milliyet


Geri Dön