29 / 03 / 2024

Mersin İdman Yurdu'na büyükşehirden tesis jesti!

Mersin İdman Yurdu'na büyükşehirden tesis jesti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler içerisinde hayata geçirilen fitness salonunun yanına, futbolcuların konaklamaları için yeni bir bina inşa ediliyor.




Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin’in göz bebeği olan futbol takımı Mersin İdman Yurdu’na olan desteğine hız kesmeden devam ediyor.


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler içerisinde hayata geçirilen ve Mersin İdman Yurdu oyuncuları tarafından kullanılan fitness salonunun yanına, futbolcuların konaklamaları için yeni bir bina yapılıyor.


Sporu teşvik eden, sporcuya destek veren ve Mersin’i sportif faaliyetlerle marka kent yapma gayreti içerisinde olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İdman Yurdu’na olan destekleri ile vatandaşların takdirini topluyor.


Mersin İdman Yurdu’nun Süper Ligde mücadele ettiği dönemde inşaatına başlanan, 902 metrekarelik alana yapılan ve içerisinde fitness aletlerinin olduğu büyük bir alan, antrenör odası, sporcuların dinlenebileceği teras ve kafe alanlarının yanı sıra sauna ve masör odası da mevcut.


Büyükşehir Spor Kompleksi içerisinde bulunan ve Mersin İdman Yurdu’nun kullanımına tahsis edilen Fitness salonunun hemen arkasında bulunan alana 39 yatak kapasiteli bir konaklama tesisi hayata geçirilece. İnşaatı 8 ay içerisinde tamamlanacak olan tesiste 9 suit, 30 normal oda bulunurken, tesiste ayrıca sporcuların vakit geçirebileceği sosyal aktivite alanları da bulunacak.


Mersin Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön