19 / 04 / 2024

Mersin Şehir Hastanesi Mart 2016'da tamamlanacak!

Mersin Şehir Hastanesi Mart 2016'da tamamlanacak!

Mersin Şehir Hastanesi’ndeki inşaat çalışmalarının 2016 yılı Mart ayında tamamlanacağı bildirildi. Çakacak, ’Mersin Entegre Sağlık Kampüsü’ndeki çalışmalar ilgili bilgi almak üzere kamu kurum ve firma yetkilileriyle bir araya geldi.



Vali Özdemir Çakacak, 2014 yılında temeli atılan bin 250 yataklı ’Mersin Entegre Sağlık Kampüsü’ndeki çalışmalar ilgili bilgi almak üzere kamu kurum ve firma yetkilileriyle bir araya geldi. Vali Yardımcısı Ali Katırcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, İl Sağlık Müdürü Kemal Başarılı, Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Akyiğit ve yüklenici firma yetkililerinin katıldığı toplantıda, hizmete girdiğinde günde 10 bin hasta bakımının gerçekleştirileceği, 3 bin kişiye de iş imkanı sağlayacak olan hastanenin, 2016 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanmasını planlandığı bildirildi.


Vali Çakacak, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, Mersin Entegre Sağlık Kampüsü’nün, ülkemizde yapımı devam eden şehir hastaneleri arasında, en önce temeli atılan ve büyük bir hızla yapımına devam edilen bir hastane olduğunu belirterek, "İnşallah 2016 yılı Mart ayı içerisinde inşaat çalışmaları bitmiş olacak. Geçtiğimiz günlerde ilgili birimlerin katılımıyla hastanenin altyapı çalışmalarının görüşüldüğü bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantı neticesinde çalışmaların olağan bir şekilde devam ettiği ve herhangi bir aksaklık yaşanmadığı görülmüştür. Bugün özellikle ulaşımla ilgili şu anki durum ve ihtiyaçların neler olduğu, olası problemlere karşı neler yapılabileceği konuları görüşmek üzere yetkililerle bir araya geldik" dedi.


Hürriyet 


Geri Dön