25 / 04 / 2024

Mersin Toroslar'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mersin Toroslar'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Arpaçsakarlar, Yalınayak ve Çavuşlu'da bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayeimenkullerin toplam bedeli 8 milyon 116 bin 75 TL olarak belirlendi.



MERSİN TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN


Mülkiyeti Belediyemize ait olan aşağıda mevkii, pafta, ada, parsel, m2, tahmini bedel, geçici teminatları yazılı olan 4 adet parsel 2886 sayılı Devlet ihale Kanunu hükümlerine göre 1. ve 2. sıra numaralılar 35/a maddesi Kapalı Teklif Usulü (Artırma) ve 3. ve 4. sıra numaralılar 35/c maddesi Açık Teklif Usulü (Artırma) ihale ile satılacaktır.


Mersin Toroslar da 8.1 milyon TL ye satılık 4 gayrimenkul!



İhaleye katılmak isteyen katılımcıların Belediyeye müracaatı gerekmekte olup;


Şirketler:


a)imza sirküleri


b)Ticaret odası belgesi


c)Geçici ve ek teminat


d)Tüzel kişi olması durumunda gayrimenkul satın almasında sakınca olmadığı hususunda yetki belgesi Yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ihale gün ve saatinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.


Şahıslar:


a)Nüfus cüzdanı sureti


b)Yerleşim yeri belgesi


c)Geçici ve ek teminat


Bu ihaleye ait şartnameler; Toroslar Belediyesi Emlak istimlak Biriminde görülebilir ve bedelsiz olarak temin edilebilir.


Belediye ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


1. ve 2. sıradaki parseller için yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ihale gün ve saatinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. Bu ihaleye ait şartname; Toroslar Belediyesi Emlak istimlak Biriminde görülebilir ve bedelsiz olarak temin edilebilir.


Kapalı teklifler Toroslar Belediyesi ihale Komisyon Başkanlığı'na 16.03.2016 günü saat 11:00'e kadar verilecektir.


Belediye ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


Geri Dön