19 / 04 / 2024

Mersin Toroslar'da asfalt çalışması hızlandı!

Mersin Toroslar'da asfalt çalışması hızlandı!

Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte hız verdiği yol yapım, asfalt kaplama ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



Asfalt sezonunu değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaldırım çalışmasını tamamladığı Toroslar Mahallesindeki sokakları sıcak karışım asfalt ile kapladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaz sezonun başlamasıyla birlikte ilçe genelinde 5 bin ton asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. 

Toroslar ilçesini genel bir değerlendirmeye alarak öncelikle aciliyet arz eden mahallelerde çalışma başlattıklarını vurgulayan Tuna, "Mahalle muhtarlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda, acil olarak kaldırım ve asfalt ihtiyacı olan mahallelerde belli bir plan dahilinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. 12 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle Toroslar, hızla büyüyen ve gelişen bir kent yapısına sahip bir ilçe konumuna gelmiştir. İlçe genelinde sürdürdüğümüz asfaltlama, kaldırım ve yeni yol açım çalışmaları ile araç ve yaya trafiği daha akıcı bir hal almış ve mahallelerimiz daha modern bir görünüme kavuşmuştur. Özellikle kaldırım çalışmalarını tamamladığımız sokaklarda asfaltlama çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yoğun sıcağa rağmen, sunduğumuz hizmetlerden vatandaşlarımızın memnuniyet ifadeleri çalışma azmimizi arttırmaktadır" dedi. 


Adana İlk Haber


Geri Dön