29 / 03 / 2024

Mersin Üniversitesi kampüsünde asfalt çalışması!

Mersin Üniversitesi kampüsünde asfalt çalışması!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Mersin Üniversitesi kampüsü içerisinde asfalt, kaldırım, bordür ve orta refüjde çiçeklendirme çalışmalarına başladı. 20 bin metrekarelik alanda asfalt, bordür ve kaldırım çalışmaları yapılıyor...




Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Mersin Üniversitesi kampüsü içerisinde asfalt, kaldırım, bordür ve orta refüjde çiçeklendirme çalışmalarına başladı.


Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, fen işleri ekiplerinin çalışmalarıyla kampüs içerisinde yer alan öğrenci yurdu önünden futbol sahasına kadar bin 100 metrekare ile Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servis önü, öğretim görevlileri ve ziyaretçi otoparklarını kapsayan 20 bin metrekarelik alanda asfalt, bordür ve kaldırım çalışmaları yapıyor.


Mersin Üniversitesi’ne ulaşımı sağlayacak olan Mimar Sinan Bulvarı’nın 13. ve 17. Caddeleri arasındaki yolun altyapı ve asfalt çalışmalarının devam ettiğini bildiren Mersin Büyükşehir belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, çalışmaların yoğun bir tempo sonucunda kısa sürede biteceğini belirtti. Kocamaz, “Mersin Üniversitesi, kentimizin bilime açılan kapısıdır. Dolayısıyla kampüs içerisinde yer alan ve yenilenmeye ihtiyaç duyulan tüm yollar asfaltlanacak, gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.



Hürışık Gazetesi




Geri Dön