19 / 04 / 2024

Mersin'de mobilya, evlilik ve çeyiz fuarı açıldı!

Mersin'de mobilya, evlilik ve çeyiz fuarı açıldı!

Forum Fuarcılık tarafından "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı. Kocamaz: "Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor" açıklamalarında bulundu.



CNR Holding kuruluşlarından Forum Fuarcılık tarafından düzenlenen, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) destek verdiği "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, CNR Yenişehir Fuar Alanı'ndaki açılışında yaptığı konuşmada, Mersin'in üretimiyle, sosyal yapısıyla ve kültürel değerleriyle dikkati çeken bir yer olduğunu söyledi.


Kentte bütün dinamiklerin ortak paydada birleşmesi ve birlikte mücadele etmesi gerektiğini ifade eden Kocamaz, şöyle konuştu:


"Biz Mersin'i bir bütün olarak düşünüyoruz. Mersin ayrıca Çukurova'nın bir parçası. Bu bölgeyi gelecekte toplu olarak değerlendirmek, dayanışma içine girerek ürettiklerimizi en iyi şekilde tanıtmak üretimi de dayanışma içerisinde her gün biraz daha artırmak ve istihdama katkı sağlamak zorundayız. Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor."


Fuar temsilcilerine çağrıda bulunan Kocamaz, ülkeler arasında birçok şirketin işbirliği yaptığını, Çukurova bölgesinde de işbirliği yapılması gerektiğini sözlerine ekledi. 


MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut da her yıl ara verilmeden düzenlenen fuarlarla Mersin'in hem bölgesel hem ulusal hem de uluslararası düzeyde ciddi bir tanıtımı yaptığını söyledi.


Özellikle 9. kez düzenlenen mobilya fuarıyla piyasaya canlılık getirmek istediklerini bildiren Aşut, "Katılımcı firmalarımız ve markalarımız çok geniş ürün yelpazesiyle son teknolojik ürünleri haklımızın ilgisine sunacaklar" diye konuştu.


70 katılımcı firmanın 100'e yakın markayla yer aldığı fuar, 12 Nisan'a kadar açık kalacak.


AA



Geri Dön