16 / 04 / 2024

Mersin'e yeni yapılan konut projelerinde Ortadoğu esintisi yaşanıyor!

Mersin'e yeni yapılan konut projelerinde Ortadoğu esintisi yaşanıyor!

Suriye ve diğer Ortadoğu ülkelerden gelerek Mersin'e yerleşen vatandaşların istekleri doğrultusunda yeni yapılan evlerde Ortadoğu konut konseptine doğru bir geçişin yaşandığı bildirildi. Mersin 7. Yapı ve Emlak Fuarı' nın açılışı yapıldı...



Suriye ve diğer Ortadoğu ülkelerden gelerek Mersin'e yerleşen vatandaşların istekleri doğrultusunda yeni yapılan evlerde Ortadoğu konut konseptine doğru bir geçişin yaşandığı bildirildi. Forza Fuarcılık organizasyonunda, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği ve Mersin Yapı Müteahhitleri Derneğinin desteğiyle Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenen "Mersin 7. Yapı ve Emlak Fuarı" nın açılışı yapıldı. 


Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda, arıtma sistemleri, asansör ve yürüyen merpenler, asma tavan sistemleri ve aksesuarları, banyo, duş, sauna donanımları, bina dekorasyon malzemeleri gibi inşaatlarda kullanılan malzemeler yer alıyor. Mersin Sanayi ve Ticaret Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, fuarın açılışının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, site modelinde, geniş yaşam çevresi olan, üst donatıları olan, teknolojiyi kullanan nitelikli konutlara ilginin büyümesinin yenilikçi ürünlere olan talebi arttırdığını söyledi. 


Günboyu Gazetesi 


Geri Dön