25 / 04 / 2024

Mert Çiller, Asmalımescit´te restoran açtı!

Mert Çiller, Asmalımescit´te restoran açtı!

Mert Çiller bu kez `Hapur Hupur´ adlı lokantasını yine Asmalımescit´te kurdu



Bu yıl Hardal adlı lokantayla yiyecek içecek sektörüne giren ve geçen ay daha şık bir konsept olan Up Lounge ile ikinci mekanını da açan Mert Çiller bu kez `Hapur Hupur´ adlı lokantasını yine Asmalımescit´te kurdu

Hapur Hupur´da ev yapımı mantı ve ev yemekleri sunacak olan Çiller, iki yeni markayla ilerleyecek. Markaları bünyesinde barındıran Mar GRP´nin kurucu ortağı Uğur Karabayır, ağustos ayında devreye alınacak olan Hapur Hupur´la ilgili olarak şunları söyledi:

"Bu markayla mantı başta olmak üzere ev yemekleri sunacağız, ağırlklı olarak evlere siparişle hizmet edeceğiz. Çalışan ve bekar kitleye hitap edeceğiz. 10-15 TL gibi çok da yüksek olmayan rakamlarda ürünlerimiz olacak. 3 yılda 20 şubeye ulaşmak istiyoruz. İlk 5 şubenin ardından bayilik vereceğiz. Hardal bizim enerjik, Up Lounge ise şık çocuğumuzdu. Hapur Hupur da yaramaz çocuğumuz olacak. Açılacak diğer restoranlarda olduğu gibi konseptlerinin ortak özelliği olmayacak."

Organik tapas bar
Grubun ilk markası olan Hardal´ın menüsünde 17 çeşit hamburgerin yanı sıra dünya mutfaklarından seçmeler olduğunu ifade eden Karabayır, "AVM´ler için Hardal kornerleri açmayı planlıyoruz. Ankara,  İzmir  ve Eskişehir´den bayi talepler var. Kornerlerde sadece hamburgerlerimiz olacak" dedi. Restoranlarında Mar GRP´ye ait bağlardan yapılan şarap ve zeytinliklerden elde edilen özel zeytinyağların kullanıldığını ifade eden Karabayır, ev yapımı vişne ve yaban mersinli hardalların da yakında satışa sunulacağını söyledi.
Yılın sonuna doğru organik ürünlerden oluşan menüye sahip tapas restoran ve İtalyan mutfağı açacaklarını anlatan Karabayır yıl sonu için 2.5 milyon TL ciro hedeflediklerini dile getirdi.
Milliyet


Geri Dön