16 / 04 / 2024

Mert Döküm İnşaat, Halkalı Atakent'te Rota Office projesini inşa ediyor!

Mert Döküm İnşaat, Halkalı Atakent'te Rota Office projesini inşa ediyor!

Mert Döküm İnşaat açıklamasına göre, 50 milyon liralık bir yatırım bedeliyle inşa edilecek proje, Tema Park'la iç içe, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinin karşısında hayata geçiriliyor.



Mert Döküm İnşaat açıklamasına göre, 50 milyon liralık bir yatırım bedeliyle inşa edilecek proje, Tema Park'la iç içe, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinin karşısında, TEM otoyolu yeni kavşak projesinin tam çıkışında ve yeni metro istasyonun hemen yanında yer alıyor.


Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) Halkalı'daki idari binasıyla komşu olan Rota Office'in yenilikçi mimarisiyle birbirini tamamlayan kuzey ve güney bloklarında 1 + 1, 2+1 ve entegre edilebilir butik ve açık ofis seçeneklerine sahip olarak ihtiyaca cevap veriyor. 


Proje, kullanıcıların tercihlerine göre aynı katta 70 metrekareden 500 metrekareye kadar alan sunuyor. 

Önümüzdeki yıl faaliyete geçecek ve yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçi gelmesi beklenen Tema Park'la iç içe olan Rota Office, hemen çevresinde Mert Döküm İnşaat, "Rota Office" projesini hayata geçiriyor v bulunan 18 bin konutluk markalı projelerin tam ortasında ilk ve tek ofis projesi olarak yatırım ve kullanım için olağanüstü bir değer oluyor, kullanıcılara bereketli bir iş ortamı vaat ediyor. 


Proje ayrıca 2019 yılında tamamlanması planlanan ve hemen yanı başındaki metro istasyonuyla toplantı ve spor salonları ve bütünleşik mimari yapısıyla İstanbul'un saygın projelerinden birisi olarak kente ve bölgeye değer katacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Mert Döküm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kanıtoğlu, şunları kaydetti:" 1984'de kurulan Mert Döküm İnşaat, ülkemizin gelişen gayrimenkul sektörü içerisinde prestijli yapılarla farklı ve saygın bir yere sahip olacak. Rota Office bizim ilk ve en önemli projemiz. Ne mutlu ki bu prestijli projeyi taahhüt ettiğimiz zamandan çok daha önce değerli sakinlerine teslim etmiş olacağız. Projemizi, bölgenin ve İstanbul'un en önemli ofis projelerinden biri olarak görüyorum. Rota Office sakinlerinin işlerini başarıyla yürüttüklerine ve kazançlı bir yatırım yapmış olduklarına tanık olmak da bizler için ayrı bir övünç ve mutluluk kaynağı olacak." 


Yeni Ekonomi


Geri Dön