26 / 04 / 2024

Mert Döküm ürün gamı ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor!

Mert Döküm ürün gamı ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor!

Mert Döküm'den yapılan açıklamaya göre, geniş ürün gamı içerisinde yer alan polimer drenaj kanallarını sfero döküm, galvaniz veya 304 paslanmaz ızgara seçenekleri ile zenginleştiren şirket bu alanda da alternatifler sunuyor...




Mert Döküm ızgara sistemleri çeşitli ürü gamı ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor. 


Mert Döküm'den yapılan açıklamaya göre, geniş ürün gamı içerisinde yer alan polimer drenaj kanallarını sfero döküm, galvaniz veya 304 paslanmaz ızgara seçenekleri ile zenginleştiren şirket bu alanda da alternatifler sunuyor.


Şirketin son teknolojiyle ve TS EN 1433 normlarında ürettiği yeni drenaj kanal sistemleri, yüzey sularına karşı en gelişmiş çözümlerin başında geliyor. Polimer drenaj kanalları, pek çok avantaj da sağlıyor. Tercih edilen yük sınıflarına uygun üretilmesi (A 15 – C 250 – D 400 VE F 900), ihtiyaca göre kilitli veya kilitsiz ızgara seçenekleri, otoyollar, açık-kapalı otoparklar, havaalanları, limanlar, akaryakıt istasyonu giriş çıkışları ve oto yıkamalarda en kesin çözüm olarak kullanılıyor. Bununla birlikte kolay üretilmesi, ağır olmaması, uygulama ve işçilik süreçlerinde büyük zaman kazandırması ve estetikliği nedeniyle Mert Döküm polimer kanalları sektörün önde gelen tercih edilen drenaj sistemleri arasında gösteriliyor.


Polimer kanalların toprak içerisinde kalan kısımları korozyona karşı dayanıklı olması dolayısıyla iklimsel koşullardan etkilenmiyor, sıcak ve soğukla şekil değiştirmiyor. Kimyasal maddelerden, asitlerden etkilenmediği için de bu kanallar rahatlıkla kimyasal madde depolarında kullanılabiliyor.


Polimer kanal üzeri ızgaralar,  istenilen desende ve malzeme çeşidinde de seçilebiliyor. Böylece özellikle kişisel kullanımlarda; örneğin bahçeler, konutlar, otoparklarda tercih edilen uyumlu bir görüntü de yakalanmış olunuyor.


Polimer kanalların ızgara sistemlerinin hırsızlığa karşı korunması için ayrıca özel kilit mekanizması, örneğin ızgara görüntüsünün uygun olmayacağı ve topuk takılması gibi yaya kullanımlarında sıkıntılar yaşanabilecek alanlarda fuga drenaj kanalları kullanılması, kanalların yüksek debileri karşılaması ve kanal iç yüzeylerinin pürüzsüz olmasıyla taşma problemlerinin önüne geçilmesi Mert Döküm polimer kanalların özellikleri arasında yer alıyor.


AA


Geri Dön