24 / 04 / 2024

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Ersin Kaya, Şükrü Kaya ve Birol Çakmak tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.



Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Ersin Kaya, Şükrü Kaya ve Birol Çakmak tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.


Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken,ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.    2- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 5- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 6-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 7-Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 8- Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslar arası yolcu taşımacılığı yapmak. 9- Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.   10-Şirketin amaçları ile ilgili olarak imalat, ihracat,ithalat, fason işler dahili ve harici ticaret yapmak.  11-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek erebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.  12- Şirket gayrimenkulleri üzerinde kendi veya üçüncü şahısların borçlarını temin için ipotek veya diğer ayni haklar tesis edebilir, tesis edilmiş bulunan hakları terkin edebilir. Şirket kendi leh ve aleyhine ipotek,menkul rehni,işletme rehni,kefalet vb. her nevi ayni ve şahsi teminat verebilir.      



Geri Dön