23 / 04 / 2024

Mert Yıldızhan: Ankara'da büyük ve ferah daireler daha çok talep görüyor!

Mert Yıldızhan: Ankara'da büyük ve ferah daireler daha çok talep görüyor!

Avrupa'da genelde arsa metrajları küçük olduğu için dairelerin de küçük yapıldığını kaydeden Mert Yıldızhan, arsa anlamında böyle bir sorunun bulunmadığı Ankara'da ise büyük ve ferah dairelerin daha çok talep gördüğünü söyledi.




Birbiri ardına inşa edilen markalı konutlara sahip Ankara, geniş, ferah ve kaliteli malzemelerin kullanıldığı dairelerle Avrupa'daki malikane konforuyla yarışıyor. Avrupa'da genelde arsa metrajları küçük olduğu için dairelerin de küçük yapıldığını kaydeden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, arsa anlamında böyle bir sorunun bulunmadığı Ankara'da ise büyük ve ferah dairelerin daha çok talep gördüğünü söyledi. Yıldızhan, "Daire büyüdükçe içindeki malzemelerin kalitesi de artıyor. Avrupa'da "lüks" olarak tabir edeceğimiz konfor genellikle malikanelerde bulunuyor. Bu anlamda Ankara, her ayrıntının düşünüldüğü, geniş, ferah ve kaliteli malzemelerin kullanıldığı dairelerle Avrupa'daki malikane konforuyla yarışıyor diyebiliriz" dedi. 


LÜKS KONUT DEĞER KAZANIYOR

 Konut almak isteyenlerin şehir merkezindeki konutlar yerine daha konforlu , lüks, park sorunu olmayan, yaşam kalitesini arttıran, doğayla iç içe temiz bir havaya sahip, şehrin biraz dışındaki proje evlere yöneldiğini bildiren Yıldızhan, şunları söyledi: "Ankara markalı projelerin başkenti haline geldi diyebiliriz. Artık konut almak isteyenler şehir merkezinde bulunan klasik apartman dairelerinden çıkarak, bir ev olmanın yanı sıra kalite standartlarını arttırmak lüks ve konforu bir arada sunan şehrin biraz daha dışındaki projelere yöneliyor. Çünkü artık 'başımı sokacak bir evim olsun' anlayışının dışında 'lüks ve konforlu' bir yaşam hayali hakim. Ayrıca yatırım anlamında da baktığımızda lüks konutlar daha çok değer kazanıyor." dedi


Mert Yıldızhan


Geri Dön