25 / 04 / 2024

Mert Yıldızhan: İnşaatta kadının sözü geçiyor!

Mert Yıldızhan: İnşaatta kadının sözü geçiyor!

Konut alımında seçimin kadınların beğenisi doğrultusunda yapıldığı ve erkeklerin ise ödeme kısmında aktif olduğu belirlendi. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konut alımı konusunda kadınların eşlerinden bir adım daha öne çıktığını ifade etti.



Alım sürecinde kadınların her zaman son kararı verdiğine işaret eden Yıldızhan, "Kadınlar daha detaycı olduğu için, konutların her ayrıntısını dikkatle inceliyorlar. Tabii ailenin bütçesini de bildikleri için alım sürecine yön veriyorlar. Beyleri ise işin son kısmı olan fiyat daha çok ilgilendirirken, pazarlık konusunda erkeklerle el sıkışıyoruz" dedi. Mert Yıldızhan, ev alınırken erkeklerin eşlerinin isteği doğrultusunda hareket ettiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Biz de bu gerçeği göz önünde bulundurarak Ankara'daki Elit Royal Residence projemizi hazırlarken özellikle kadınların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Projenin her noktasında en kaliteli malzemeleri kullandığımız gibi, özellikle mutfağı büyük titizlikle detaylandırdık. Önümüzdeki projelerde de kadınların tercihleri doğrultusunda hareket ederek, konutlarımızı aynı titizlikle hazırlamaya devam edeceğiz."


TOKİ'DEN 10 BİN TL PEŞİNATLA KONUT

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'da düşük gelirlilere 10 bin lira peşinatla konut satışına başladı. TOKİ'den yapılan açıklamada, düşük gelirli vatandaşlar için Altındağ Başpınar'da 338 konutun satışa çıkarıldığı belirtildi. Toplam 10 bin lira peşin, 120 aya varan vade seçenekleriyle, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak konutların, kura yöntemiyle alıcıya sunulacağı kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi: "Konutlar için başvurular Halk Bankası'nın yetkili şubeleri tarafından 22 Eylül-24 Ekim tarihleri arasında kabul edilecek. Kuralar 31 Ekim'de 

çekilecek."


Takvim 


Geri Dön