19 / 04 / 2024

Merter Nef Projesi! Metro ve metrobüsün hemen yanında!

Merter Nef Projesi! Metro ve metrobüsün hemen yanında!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter 12

Merter Nef Projesi, metro ve metrobüsün hemen yanında 11 üniversitenin tam ortasında hayata geçiriliyor. Merter Nef Projesi'nde konutlar modüler sistem birleştirilen 1+1 olarak müşterilere sunuluyor



Timur Gayrimenkul projesi olan  Nef Merter 12  projesi kapsamında 3 blok bulunuyor. İstanbul'un Avrupa Yakası içinde yer alan ve Merter'de yükselen Nef Merter Projesi ulaşımı kolay alanda her yere yakın bir noktada yükseliyor. 


Nef Merter Projesi satılık daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutların alanları 53 metrekare olarak belirlendi. 


Nef Merter Projesi kapsamında yer alan daireler modüler sistem birleştirilerek 2+1'ler ya da 3+1'ler oluşturuluyor. 


562 daireden meydana gelen Nef Merter Projesi kapsamında açık hava sineması, yüzme havuzu, toplantı salonu, davet salonu, spor alanları ve kişisel gelişim stüdyosu bulunuyor. 


Merter Nef Projesi satış fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Merter Nef Projesi ödeme koşulları kapsamında 9 bin TL'lik peşinat ödemesi sonrasında 1.200 TL'den başlayan taksitlerle vadelendirme yapılıyor. KDV ise yüzde 1 uygulanıyor.  Merter Nef Projesi teslimler 2016 Şubat'ta yapılacak. 


Merter Nef Projesi satış ofisi iletişim

Telefon: 0850 250 06 33

Web : www.nef.com.tr


projeye sor



Geri Dön