19 / 04 / 2024

Merter Novu Öğrenci Yurdu fiyatları!

Merter Novu Öğrenci Yurdu fiyatları!

Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında hizmete açılıyor. Novu Öğrenci Yurdu'nda su, elektrik, temizlik ihtiyaçlarını Nef karşılayacak...




Metro ve metrobüs ulaşımında yakın konumda yer alan Novu Öğrenci Yurdu projesi Nef tarafından hayata geçiriliyor. Novu Öğrenci Yurdu projesi Nef Merter 12 projesinin bir bloğunda olacak.


E-5 üzerinde yer alan Novu Öğrenci Yurdu projesinde odalar tek kişilik, çift kişilik ve dört kişilik olarak planlandı. Novu Öğrenci Yurdu, Eylül ayında kapılarını açacak.



Merter Novu Öğrenci Yurdu fiyatları!


Merter Novu Öğrenci Yurdu fiyatları tek kişilik odalarda peşin 18 bin TL, çift kişilik odalarda 12 bin 500 TL olarak belirlendi. Tek kişilik odaların aylık taksiti 1.900 TL, çift kişilik odaların 1.300 TL. Fiyatlar 1 Eylül - 30 Haziran tarihleri için geçerli.


Novu Öğrenci Yurdu Merter projesinde odalar kiralık ya da satılık olarak hizmete sunuluyor. Su, elektrik ve temizlik ihtiyaçları Nef tarafından karşılanıyor.


Novu Öğrenci Yurdu Merter projesinde çamaşır salonu, etüt odası, sinema odası, spor salonu, müzik odası, mutfak, market, resepsiyon gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Adres: Maltepe Mahallesi Eskiçırpıcıyolu Sokak No:3 Merter / İstanbul


Tel: 444 9 633

Web: http://novu.com.tr/


Geri Dön