20 / 04 / 2024

Merter Parima Rezidans iletişim!

Merter Parima Rezidans iletişim!

Firma: Fer Yapı

Proje: Parima Residence

Merter Parima Rezidans iletişim bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Fer yapı imzasıyla yükselen ve 223 birimden meydana gelen proje İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede ev ve ofisler bulunuyor.



16 katlı olacak şekilde tasarlanan proje metrobüs ve metro duraklarına çok yakın mesafede yer alıyor. Merter Parima Rezidans iletişim bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan proje E-5 Karayolu üzerinde Merter'de yükseliyor. Parima Rezidans'ın zemin katında mağazalar ve 2 adet ticari birim bulunuyor. 


Merter Parima Rezidans iletişim!


Merter Parima Rezidans fiyat:

162 bin dolardan başlangıç gösteren fiyatlarla alıcı bekleyen projenin ödeme planı kapsamında ara ödemesiz ve peşinatsız 36  ay vade fırsatı sunuluyor.


15 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Merter Parima Rezidans  Fer Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projede ofislerin alan büyüklükleri ise 45 ile 970 metrekare arasında değişiyor. 2 bin 500 metrekarelik bahçesi bulunan projenin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor.


Merter Parima Rezidans adres:

Fer Yapı  Parima Merter  adres: Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu, No:8 Cevizlibağ, 34010  İstanbul 


Merter Parima Rezidans iletişim:

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: wwww.parimamerter.com

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön