23 / 04 / 2024

Merter Platform'da 799 bin liraya 1+1! Hemen teslim!

Merter Platform'da 799 bin liraya 1+1! Hemen teslim!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik

Proje: Platform Merter

Merter'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Merter Platform'da 1+1 konutlar 799 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 60 ay 0 faiz fırsatı bulunan Merter Platform'da teslimler hemen yapılıyor...



Merter Platform, İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Proje, 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Merter Platform projesinde 11 adet normal daire, 33 adet teraslı daire bulunuyor.


Merter Platform projesinde 1+1 konutlarda fiyatlar 799 bin liradan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinat ödeyip 60 ay 0 faiz fırsatından yararlanabiliyor. Merter Platform projesinde firma bünyesi ile ödeme yapılabildiği gibi banka kredisi kullanılarak da konut sahibi olunabiliyor. Projede banka kredisi kullanmak için de yüzde 25 peşinat ödenmesi yeterli oluyor.


İnşaat alanının 142 bin 300 metrekare olduğu Merter Platform projesinde konut tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.


E-5 yanyol girişinde bulunan proje, ulaşım açısından çok büyük olanak sağlıyor. Metrobüs, metro ve otobüs gibi toplu ulaşım araçlarının projenin hemen önünde durakları bulunuyor. 


Merter Platform projesinde Resepsiyon, kapalı otopark, güvenlik, kat temizliği ve concierge hizmeti gibi hizmet alanları bulunuyor. Projede ayrıca ayrıca SPA, buhar odası, Türk Hamamı, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar da yer alıyor.


Merter Platform iletişim;


Merter Platform Telefon: 444 37 97

Merter Platform Web Adresi: www.platform-merter.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön