28 / 03 / 2024

Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor!

Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor!

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.



2015 yılının Ağustos'unda nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, ayrılık iddialarını sürekli inkar etse de güzel oyuncudan şok bir hamle geldi. Boluğur, önceki gün tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire baktı.


Eşi Murat Dalkılıç'ın yaz başından beri Bodrum'da olmasına rağmen Ege'nin tatil cennetine sadece 1 kez giden güzel oyuncunun, İstanbul'da kaldığı süre boyunca ev baktığı ortaya çıktı.


BÜTÇESİ 3 BİN DOLAR...

Merve Boluğur'un eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki evden bir süre önce ayrıldığı konuşuluyor. Boluğur, 2 ayrı emlakçıya "Bana Etiler'den güzel bir daire bulun" talimatı verdi. Boluğur, yeni kiralayacağı dairenin 3 oda 1 salon olmasını istiyor. Kiralayacağı daire için 3 bin dolar yani yaklaşık 11 bin TL bütçe ayıran güzel oyuncunun bu yeni hamlesi ise "Merve Boluğur, Murat'tan boşanmak için çok yakında mahkemeye başvuracak".


Takvim


Geri Dön