19 / 04 / 2024

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak



Türkiye'ye ilk geldiği dönem kalbini yanlış adama kaptıran Meryem Uzerli, aradığı mutluluğu geçtiğimiz aylarda buldu. Borçları yüzünden yurt dışına kaçan eski sevgilisi Can Ateş'ten bir kızı olan güzel oyuncu, gönlünü yatçılık firması sahibi Alp Özcan'a kaptırdı. Birkaç aydır dolu dizgin aşk yaşayan ünlü çiftin bu yazki tatil adresi de belli oldu. kızının rahatını düşündü İstanbul'un yanı sıra Fransa'nın gözde tatil cenneti St. Tropez'de de ofisi bulunan genç işadamı, sevgilisinin kızı Lara ile rahat etmesi için bahçeli bir villa kiraladı. Alp Özcan, Fransa'nın en lüks bölgesindeki bahçeli villa için de aylık 8 bin euro kira ödemeyi gözden çıkardı. Daha önceki ilişkisi hüsranla biten Meryem Uzerli'nin de yeni sevgilisinin bu jesti karşısında çok mutlu olduğu öğrenildi. Alman oyuncu ile Alp Özcan, önceki gün ise kısa süreliğine Fransa'ya giderek St. Tropez'deki kiralık villalarını kontrol edecek.


BİR AYAĞI ORADA 

Alp Özcan'ın 2004 yılında kurduğu Alen Yacht isimli şirketinin Türkiye'nin yanı sıra St. Tropez'de de bir ofisi bulunuyor. Özcan, bu nedenle özellikle yaz aylarında sık sık Fransa'ya gidip geliyor.


ST. TROPEZ'DE KISA KAÇAMAK

Meryem Uzerli, yaz aylarını geçireceği St. Tropez'e şimdiden gitti. Güzel oyuncu, sevgilisinin kiraladığı evi yerinde görüp bir yandan da kısa bir tatil yapma fırsatı bulacak.


Alman oyuncu, Fransa tatilinden sevgilisinin kendisine sarılmış bu pozunu paylaştı ama Alp Özcan'ın yüzünü gizledi.



Takvim



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Meryem Uzerli’nin dizisi ve filmi beklenen başarıyı yakalayamadı ama oyuncunun yeni sevgilisi yüzünü güldürdü


MERYEM Uzerli adı geride bıraktığımız ay, Alp Özcan adlı bir yakışıklıyla anılmaya başladı. Yatçılık firması sahibi Alp Özcan’a gönlünü kaptıran güzel oyuncunun bu yaz ki tatil adresi de belli oldu. İstanbul’un yanı sıra Fransa’nın gözde tatil cenneti St. Tropez’de de ofisi bulunan genç işadamı, sevgilisinin kızı Lara ile rahat etmesi için bahçeli bir villa kiraladı. Alp Özcan, Fransa’nın en lüks bölgesindeki bahçeli villa için de aylık 8 bin euro kira ödemeyi gözden çıkardı.


St. Tropez’e şimdiden gitti...

Daha önceki ilişkisi hüsranla biten Meryem Uzerli’nin de yeni sevgilisinin bu jesti karşısında çok mutlu olduğu öğrenildi. Meryem Uzerli, yaz aylarını geçireceği St. Tropez’e şimdiden gitti. Güzel oyuncu, sevgilisinin kiraladığı evi yerinde görüp bir yandan da kısa bir tatil yapma fırsatı bulacak. Alman oyuncu, Fransa tatilinden sevgilisinin kendisine sarılmış pozunu paylaştı.


Şok



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye’de bulunduğu dönemde Can Ateş’le bir beraberlik yaşayan ve bu birliktelikten bir kız çocuğu sahibi olan Meryem Uzerli, ‘Tükenmişlik Sendromu’ nedeniyle Almanya’ya uçarken bu ilişkiyi de geride bırakmıştı.


Meryem Uzerli'ye sevgilisi Alp Özcan'dan jest

Meryem Uzerli'nin adı geride bıraktığımız ay, Alp Özcan adlı bir yakışıklıyla anılmaya başladı. Yatçılık firması sahibi Alp Özcan’a gönlünü kaptıran güzel oyuncunun bu yaz kitatil adresi de belli oldu.

 

İstanbul’un yanı sıra Fransa’nın gözde tatil cenneti St. Tropez’de de ofisi bulunan genç işadamı, sevgilisinin kızı Lara ile rahat etmesi için bahçeli bir villa kiraladı. Alp Özcan,Fransa’nın en lüks bölgesindeki bahçeli villa için de aylık 8 bin euro kira ödemeyi gözden çıkardı. Daha önceki ilişkisi hüsranla biten Meryem Uzerli’nin de yeni sevgilisinin bu jesti karşısında çok mutlu olduğu öğrenildi.

 

Meryem Uzerli, yaz aylarını geçireceği St. Tropez’e şimdiden gitti. Güzel oyuncu, sevgilisinin kiraladığı evi yerinde görüp bir yandan da kısa bir tatil yapma fırsatı bulacak. Uzerli, Fransa tatilinden sevgilisinin kendisine sarılmış pozunu paylaştı ama Alp Özcan’ın yüzünü gizledi.


Star


Geri Dön