23 / 04 / 2024

Mesa Çamlıca Villaları satılık!

Mesa Çamlıca Villaları satılık!

Firma: Mesa Grup

Proje: Çamlıca Projesi

Mesa Çamlıca Villaları satılık dairelerin alanları 250 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje toplamda 100 adet daire ve 5 adet villadan oluşuyor.



Daire teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanan Mesa Koza Evleri 'nda satış süreci devam eden 1 adet villa kaldı. Proje  Mesa Grup  imzası ile hayata geçiriliyor.


Mesa Çamlıca Villaları satılık daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yüzde 25 peşinat ödemelerinde kalan kısım için banka kredisi ile vadelendirme yapılabiliyor.


Üsküdar Çamlıca'da inşa edilen Mesa Çamlıca konut projesinde, spor alanları, dinlenme alanları, buhar odası, kapalı otopark, fitness salonu, oyun alanları, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Mesa Çamlıca Villaları satılık konutlar arasında tek kalan villa 8 milyon 500 bin dolar+KDV'den, daireler ise 1 milyon 670 bin dolar+KDV ile 2 milyon 680 bin dolar+KDV'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Üsküdar Mesa Çamlıca satış ofisi!

Adres: Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar / İstanbul


Mesa Çamlıca Evleri iletişim

Telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön