25 / 04 / 2024

Mesa Çubuklu 28 projesi Eylül'de satışta!

Mesa Çubuklu 28 projesi Eylül'de satışta!

Firma: Mesa Mesken Sanayii A.Ş.

Proje: Mesa Çubuklu 28

Mesa Mesken İstanbul Beykoz'a bağlı Çubuklu bölgesinde yeni projesine hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 adı verilen projede 81 ünite ve 1 adet ticari ünite yer alacak.



Boğaz ve orman manzarasını görecek konutlar 6 blokta tasarlandı. 3+3 blokta 6 ve 2 kattan oluşacak  Mesa Çubuklu 28  projesi Riva yolu üzerinde hayata geçirilecek. 


Mesa Mesken tarafından inşa edilecek proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'a bağlı Çubuklu'da inşa edilecek.  81 ünite ve 1 ticari ünitenin yer alacağı Mesa Çubuklu 28 projesinde ön talep toplanıyor. 


Satışların ve lansmanın Eylül'de yapılacağı Mesa Çubuklu 28 projesinde detaylar henüz netleşmedi. Projede ön talepte bulunmak için https://www.mesa.com.tr/cubuklu-landing/# adresini ziyaret edebilirsiniz. 




Mesa Çubuklu 28 projesi Eylül de satışta!


MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “2017’de imza atacağımız netleşen projelerin; birer tanesi Bodrum,  Ankara  ve Polonya’da, 3 tanesi de İstanbul’da bulunuyor. 2017 yılında yaklaşık 3,5 milyar TL’lik bir yatırım ile toplam 4.000 adetlik yeni konut projelerine başlamayı hedefliyoruz. 2017 yılı içinde mevcut ve yeni projelerimizde yaklaşık 2.500 adetlik bir konut satışına ve 1.7 milyar TL’lik bir ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. 2017’de yaratacağımız istihdam sayısı ise yaklaşık 5.000 kişiye ulaşacak” şeklinde konuştu. İstanbul’da, Dragos Sahilyolu’nda önemli bir kentsel dönüşüm projesine bir hafta önce imza attıklarını belirten Mert Boysanoğlu, “Beykoz Çubuklu’da da yürüttüğümüz görüşmelerin son aşamasındayız. Bu projelerimizle ilgili ayrıca çalışmalar yürütüyoruz” açıklamasında bulundu.




444 9 366

https://www.mesa.com.tr/cubuklu-landing/#

https://www.mesa.com.tr/tr


Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön