26 / 04 / 2024

Mesa İnşaat yeni projesini Çamlıca'da hayata geçirecek!

Mesa İnşaat yeni projesini Çamlıca'da hayata geçirecek!

MESA İnşaat, Ankara merkezli Türkiye'nin en köklü taahhüt şirketlerinden biri... şirketin hem yurt içinde hem yurt dışında birçok projesi var...




Anadolu yakasında E-5 kenarında Kartall MESA'nın yapımı halen sürüyor. Sahil yolu üzerindeki konut projesi Sahili MESA'nın yapımı da devam ediyor. Öğrendiğimize göre şirket, Çamlıca'da sessiz sedasız yeni bir projeye daha başlıyor. Projenin adı, "Çamlıca'da MESA.


Yaklaşık beş yıl önce pazarlanan ancak bir anda satışından vazgeçilen projede arazi çalışmaları başladı, inşaatın bir iki ay içinde başlaması ve iki yıl içinde tamamlanması planlanıyormuş. Projenin gerçekleştirileceği arazi, 42 dönüm. Buraya 100 villa ve konut yapılacağını öğrendik, villa ve konutların büyüklükleri 230 ile 950 metrekare arasında değişecekmiş. Metrekare satış fiyatının ise 6 bin dolar civarında olacağını belirtelim.


Bu arada MESA'nın da içinde olduğu bir konsorsiyum tarafından Halkalı'da TOKl'nin arazisi üzerine yapılacak İstanbul Tema Park projesinde satışların birkaç ay içinde başlayacağı belirtiliyor. 4 bin 26 adet dairenin yer alacağı İstanbul Tema Park projesinde rezıdans, ofis, AVM, otel ve eğlence alanları bulunuyor.


Para


Geri Dön