19 / 04 / 2024

Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim?

Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim?

Firma: Mesa Mesken Sanayii A.Ş.

Proje: Kartall Mesa

Toplam 10 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mesa Kartall Rezidans 304 tane daireden meydana geliyor. Peki Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim edilecek?



Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Satış süreci devam eden proje İstanbul Kartal'da yükseliyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salonlardan oluşan  Kartall Mesa  Konutları  Mesa Mesken Sanayii A.Ş.  imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 32 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Fitness center, hobi odası, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı otopark ve oyun alanları gibi sosyal imkanlara sahip olan Kartall Mesa Evleri 'nde toplam 304 adet konut mevcut.


Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim? sorusuna hemen yanıtını verebiliriz. Projede yer alan konutların alanları minimum 38 metrekare, maksimum ise 120 metrekare olarak dizayn edildi. 


Kartal Mesa Residence lokasyon olarak E-5’in hemen yanında, Kartal metro istasyonuna 950 metre uzaklıkta, Yakacık metro istasyonuna 350 metre, Pendik Marina'ya 8 kilometre mesafede yer alıyor. 


Kartall Mesa satış ofisi ulaşım: Cumhuriyet Mh. Mermer Sk. No:16 Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal/İstanbul


Mesa Kartall satış ofisi telefon: 0216 451 93 70

Web Adresi: www.mesakartall.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön