20 / 04 / 2024

MESA'da hisse devri süreci tamam!

MESA'da hisse devri süreci tamam!

Türkiye inşaat sektörünün köklü ve kurumsal markası MESA'da bir süredir yürütülen hisse devri süreci netleşti. Hisse devri ile birlikte çok ortaklı yapısı daralan MESA'da gerçekleşen bayrak devri ile yönetim yeniden şekillendi..



Türkiye inşaat sektörünün köklü ve kurumsal markası MESA'da bir süredir yürütülen hisse devri süreci netleşti. Hisse devri ile birlikte çok ortaklı yapısı daralan MESA'da gerçekleşen bayrak devri ile yönetim yeniden şekillendi. Yönetim Kurulu da küçüldü. Erhan Boysanoğlu'nun başkanlığını sürdürdüğü yeni Yönetim Kurulu'na Evren Ünver hissedar olarak girdi. Daha önce de MESA yönetiminde görev alan Can Aynagöz ve Murat Sezgin, yeni Yönetim Kurulu'nda yer alan diğer.isimler oldu. Yönetim Kurulu dışında MESA'nın kurumsal yapısında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

 

Atılan bu imzanın, MESA'yı geleceğe nasıl taşıyacağı ve hangi yapı ile ilerleyeceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Evren Ünver, kendisi için de çok heyecan verici yeni bir sürecin başlangıç noktasında olunduğunu dikkat çekti. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu da, Türkiye inşaat sektörünün güçlü potansiyelini ve MESA'nın sektör içindeki değerini vurguladı. MESA'nın başta inşaat sektörü ve konut olmak üzere faaliyet gösterdiği alanlarda ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla referans olduğuna dikkat çekti. 


Yeni Akit


Geri Dön