19 / 04 / 2024

Mesa'dan Turkven açıklaması!

Mesa'dan Turkven açıklaması!

Bir takım medya organlarında, Türkiye’nin köklü inşaat firmalarından MESA ve Turkven ile ilgili tek bir mecraya dayalı haberler yayınlandı. Bunun üzerin Mesa'dan Turkven açıklaması geldi.



Bir takım medya organlarında, Türkiye’nin köklü inşaat firmalarından MESA ve Turkven ile ilgili tek bir mecraya dayalı haberler yayınlanmıştır.


MESA, 1969 yılında bir grup idealist mimar ve mühendis tarafından, “işini daha iyi ve daha doğru bir şekilde yapmak” felsefesi ile kurulmuş çok ortaklı kurumsal bir yapıdır. Geçen süreç içerisinde MESA’nın kurumsal yapısı içindeki ortak sayısı, gelişmeler ve el değiştirmelerle bugün 50’ye ulaşmıştır.


45 yıldır başta inşaat olmak üzere sağlık, turizm, imalat ve hizmet sektörleri gibi faaliyet gösterdiği her alanda, attığı her adımda kuruluş felsefesinden uzaklaşmayan MESA, Türkiye’de bir çok ‘ilk’lere ve ‘en’lere imza atmış, önemli değerler yaratmış bir markadır. MESA, inşaat sektöründe az rastlanan köklü geçmişi ile, faaliyet gösterdiği her alanda adı ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan bir markadır. ‘MESA standartları’, sektöründe kalitenin ölçümlenebilmesi için referans olarak kullanılmaktadır.  


Türkiye inşat sektöründe öncü konumda bulunan MESA, güçlü ve prestijli yapısı ile doğal olarak yatırım gruplarının sürekli ilgi odağında yer almış ve tüm tarihi boyunca çok sayıda ve farklı teklifler almıştır. Kimi zaman ortaklarımıza, kimi zaman da MESA İmalat, Cemil Molla Köşkü ve benzeri gibi sahip olduğumuz değerlere yönelik hisse devri veya satın almaya yönelik bu tekliflerin bazıları ise geçmişte ticari açıdan incelemeye alınmıştır.


Ancak bahse konu haberlerde belirtildiği gibi Turkven ile bir pazarlık ya da herhangi bir temasımız olmadığı bilgisini, özellikle ve büyük bir hassasiyetle vurgular, değerlendirmelerinize sunarız.


 


Saygılarımızla


MESA Holding


Geri Dön