19 / 04 / 2024

Mesut Akgül: 6 mahallede daha kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Mesut Akgül: 6 mahallede daha kentsel dönüşüm tamamlanacak!

BAŞKENT'TE 5 yılda 220 milyonluk yatırımla Mamak'ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni dönemde de dev projeleri hayata geçireceklerini söyledi. 6 mahallede daha kentsel dönüşümün tamamlanacağının altını çizdi...



BAŞKENT'TE 5 yılda 220 milyonluk yatırımla Mamak'ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni dönemde de dev projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Hiç borcu olmayan nadir belediyelerden birisi olan Mamak Belediyesi bugüne kadar yaptıklarıyla şaşırtıcı bir başarı karnesi ortaya koydu. İlçede toplam 9.5 milyon metrekarelik alanda 7 farklı kentsel dönüşüm çalışması yürüten belediye, 5 yılda 20 bin 770 gecekonduyu kaldırdı. Yeni dönemde de AK Parti adayı olan Akgül, önümüzdeki dönem 6 mahallede daha kentsel dönüşümün tamamlanacağının altını çizdi. 


MEYDANIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR 


Akgül, önümüzdeki dönemde Mamak'ta sosyal dönüşümü tamamlayacak projeleri devam ettireceğini belirtti. "Yeni Mamak'ı oluşturacağız" diyen Akgül'ün seçim vaatleri arasında Mamak Şehir Parkı, şehir stadı, 5 bin kişilik spor salonu, bir yarı olimpik yüzme havuzu, uzay bilim merkezi, Yeni Mamak Meydanı projesi gibi iddialı projeler bulunuyor. Akgül, ayrıca diğer kurumlarla birlikte bir şehir hastanesi, hızlı tren çalışması, diş hastanesi, çocuk müzesi projele rini de hayata geçireceğini ifade etti. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön